Wat is de Rollende DJ?

De Rollende DJ is een DJ met een mobiel, draadloos DJ meubel. Je kunt deze DJ dus overal inzetten! Dit kan bijvoorbeeld als DJ in een winkelcentrum of bij een netwerkborrel, maar ook op een bedrijfsfeest of zelfs bruiloft. Hoe leuk als de DJ verplaatsbaar is en hij constant ergens anders staat? De DJ rijdt mee met het publiek!

Ook als je ergens een evenement hebt waarbij er geen stroom aanwezig is, dan is deze mobiele DJ jouw ideale oplossing! Ons onderschrift is dan ook de “Mobiele Sfeermakers”. Wij zetten als verrijdbare DJ namelijk de juiste sfeer neer op elk event. Onze ervaren DJ’s weten als geen ander welke muziek het meest gepast is. Of dit nu een enorm dansfeest is of bijvoorbeeld een achtergrond muziek bij een netwerkborrel: je kunt de sfeer gerust aan ons over laten! 

 

DJ op Accu

De Rollende DJ is een zogenoemde “Draadloze DJ”. Deze werkt dus op een accu, welke in het rijdende DJ meubel zit ingebouwd. De Rollende DJ kan – als deze volledig is opgeladen – zo’n 6 uren mee. In de meeste gevallen hoeft er tussendoor dus niet te worden opgeladen! 

 

Verschillende DJ's & Muziekstijlen

Wij hebben een breed netwerk van tientallen DJ’s waar we goede ervaringen mee hebben. Deze zijn allemaal “allround” en kunnen zich dus overal op aanpassen. Echter heeft elke DJ wel een eigen voorkeur, welke soms goed kan uitkomen wanneer uw evenement in een bepaalde stijl gegeven wordt. Wilt u bijvoorbeeld een DJ bij een lounge borrel? Dan kunnen wij heerlijke groovy loungemuziek draaien. Heeft u een evenement met als thema “70’s Disco”? Dan draaien wij indien gewenst de beste disco klassiekers. En natuurlijk komt de DJ in stijl van uw evenement gekleed!

Ook heeft de DJ altijd een draadloze microfoon bij zich. Mochten er speeches plaatsvinden of iemand iets willen presenteren is dit uiteraard geen probleem!

 

Verschillende stijlen of volledige "branding"

U kunt ons DJ meubel volledig zelf stijlen, of anders één van onze eigen stijlen kiezen. De Rollende DJ is namelijk compleet volgens uw huisstijl of ontwerp te bedrukken. Op de voorkant en beide zijkanten kunnen wij stickers plakken, zodat de Rollende DJ straks dé mobiele DJ booth is die 100% op uw huisstijl of uitstraling van uw evenement aansluit.

Onze designers denken graag met je mee over wat het beste past bij onze rijdende DJ meubel, en kunnen het ontwerp ook voor u maken. Nadat we het eens zijn over het definitieve ontwerp bestellen we destickers en beplakken wij het DJ meubel. De kosten om de rijdende DJ booth te bedrukken zijn €95,- excl btw, inclusief beplakken.

Heeft u geen branding nodig? Dan heeft u de keuze uit 3 verschillende stijlen: Vintage, klassiek of industrieel. Dit kost dan uiteraard niets.

 

Waarom "De Mobiele DJ"?

  • Eye-catcher op elk event!
  • Volledig te personaliseren in uw huisstijl of thema!
  • DJ’s die de sfeer perféct aanvoelen!
  • Goed en mooi geluid, ruim voldoende volume!
  • Geen stroom nodig en niet overal kabels!
  • Rijdt rond, de DJ is écht onderdeel van het evenement!
  • Heldere all-in prijzen, geen verassingen achteraf!
  • Snelle service en goede communicatie!
 

Extra's

Ook hebben wij diverse extra’s bij onze Rollende DJ. Denk aan een compleet draadloze Silent Disco, promomedewekers die samples of flyers uitdelen, feest- of sfeerverlichting en zelfs een photobooth. Lees er meer over bij extra’s.